Eieren van zeeschildpadden gevonden op het strand van Phang Nga

Phang Nga-

Eieren van zeeschildpadden werden gevonden op een strand in het Takua Thung-district.

Ambtenaren van de Marine and Coastal Resources vertelden de Phuket Express dat ze door de lokale bevolking op de hoogte waren gebracht dat ze het afgelopen weekend sporen van een moederzeeschildpad hadden gevonden op een strand bij Ao Toh Lah in Baan Khao Pilai, subdistrict Kok Kloi.

Ze gingen naar het strand om het nest van de zeeschildpad te zoeken. Binnenin werden enkele eieren van zeeschildpadden gevonden. Het gebied is niet getroffen door zeewater of slecht weer en het nest wordt door de relevante autoriteiten beschermd en gecontroleerd totdat de eieren uitkomen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.