Sedan stort na crash van Patong Hill naar beneden, bestuurder geeft schuld aan remstoring

Patong-

Een vrouwelijke sedanbestuurder ontsnapte aan een blessure nadat ze haar sedan niet onder controle kon houden voordat deze tegen een andere sedan botste en van Patong Hill stortte.

Hulpverleners werden op zondag (12 november) op de hoogte gebracht van het ongeval op een secundaire weg achter de Tiger Shrine op Patong Hill. Ze kwamen ter plaatse en vonden de blauwe sedan vijf meter verderop de heuvel. De onbekende vrouwelijke bestuurder was aan ernstig letsel ontsnapt. Een andere beschadigde sedan werd op de nabijgelegen weg gevonden.

De vrouwelijke sedanchauffeur zei dat ze niet kon remmen toen ze de heuvel afkwam. Haar sedan botste tegen de andere sedan, waarvan de bestuurder niet aan de pers werd bekendgemaakt, voordat hij de heuvel af stortte.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.