Man gearresteerd drie maanden na diefstal van elektronische tablet van toerist op strand in Rawai

Rawai –

Een man werd drie maanden gearresteerd nadat hij een elektronische tablet had gestolen van een toerist op Nai Harn Beach in Rawai.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat drie maanden geleden, in augustus, een verdachte een elektronische tablet had gestolen van een toerist op Nai Harn Beach in Rawai, Mueang Phuket, voordat hij wegreed op een motorfiets.

Drie maanden later, op 9 novembertharresteerde de politie van Chalong een verdachte die alleen werd geïdentificeerd als de heer Mitun op de Ratch Uthit 200 Pi Road in Patong. Zijn leeftijd en nationaliteit zijn niet door de politie gerapporteerd.

Van hem werd de gestolen tablet in beslag genomen. Hij werd teruggebracht naar het politiebureau van Chalong waar hij werd aangeklaagd wegens diefstal.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.