Jongeman gearresteerd met 246,000 methamfetaminepillen in Thalang

Thalang-

Een 25-jarige man werd gearresteerd met 246,000 methamfetaminepillen in een kamer in Thalang, Phuket.

Het Thaise Narcotica Suppression Bureau vertelde aan de Phuket Express dat zij en de provinciale politie van Phuket eerder deze week de heer Akbankan 'Bas' Wongmanee, 25, uit Ubon Ratchathani, in het noordoosten van Thailand, hadden gearresteerd. Hij werd gearresteerd in een huurkamer in Baan Liphon, Sri Soonthorn. Bij hem werden 246,000 methamfetaminepillen in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

De arrestatie van Bas volgt na vorige maand eerst de politie arresteerde de heer Non in een hotel aan Chao Fa Road in Talad Nuea. Bij hem werden 46,400 meth-pillen in beslag genomen.

De politie zette het onderzoek voort en ontdekte dat er nog meer mensen betrokken waren bij het drugsnetwerk met Non dat leidde tot de arrestatie van Bas.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.