UPDATE: dronken Braziliaanse chauffeur gearresteerd na aanrijding op Patong Hill

Patong-

Een dronken Braziliaanse pick-upchauffeur werd gearresteerd na een ongeval waarbij hij een minibusje raakte, dat vervolgens op Patong Hill kantelde en buitenlandse passagiers verwondde.

Ons vorige verhaal:

Twee buitenlandse passagiers raakten gewond nadat een minivan werd aangereden door een aangereden pick-up voordat deze op Patong Hill kantelde.

Nu onze update:

De politie van Patong had de Phuket Express eerder over het incident geïnformeerd. Op donderdagochtend (9 novemberth), werd de politie op de hoogte gebracht van het ongeval in Patong City. De politie kwam ter plaatse en trof een beschadigde motor en een gewonde lokale rijder aan. Een witte pick-uptruck was met hoge snelheid weggereden. Verkeerspolitie op motorfietsen volgde de pick-up en toen ze dicht bij de pick-up kwamen, reed de bestuurder naar verluidt weg en raakte een verkeersagent.

De witte pick-uptruck was vervolgens tegen een minibusje gebotst, dat vervolgens op Patong Hill kantelde.

De pick-up reed later roekeloos op hoge snelheid richting Kathu. De pick-uptruck botste vervolgens tegen weer een andere motorfiets bij een ongeval waarbij een paar lichte verwondingen opliep. De politie van Kathu vond de pick-up uiteindelijk geparkeerd in een garage vlakbij een golfbaan in Kathu, maar er was geen chauffeur aanwezig.

De bestuurder, die te voet probeerde te ontsnappen, werd uiteindelijk in de buurt gearresteerd. Hij werd geïdentificeerd als een Braziliaanse man en werd naar het politiebureau van Kathu gebracht. Uit een alcoholademtest bleek dat er sprake was van een alcoholpromillage van 202 milligram procent. De politie van Kathu moet nog vaststellen welke aanklachten tegen de dronken Braziliaanse chauffeur zullen worden ingediend of zijn volledige naam aan de pers bekendmaken.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.