Illegale buitenlandse reisleider gearresteerd op de luchthaven van Phuket

Phuket -

Een illegale buitenlandse reisleider in Krabi werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket.

Immigratie op de luchthaven van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze deze week een buitenlandse man hadden gearresteerd bij de internationale aankomstterminal. Hij wordt ervan beschuldigd zonder toestemming als reisleider op te treden en te werken zonder de juiste werkvergunning. Hij werd voor verdere juridische stappen naar het politiebureau van Ao Nang in Krabi gebracht.

Ambtenaren op de luchthaven van Phuket hebben de man, zijn leeftijd of zijn nationaliteit echter niet geïdentificeerd. Ze hebben ook niet vastgesteld waar de man werkte en of zijn werkgever juridische vervolging zou ondergaan.

Vergelijkbaar artikel:

Twee Chinese staatsburgers zijn op de internationale luchthaven van Phuket gearresteerd omdat ze illegaal in Thailand werkten.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.