Man gearresteerd met paddo's in de cannabiswinkel van Patong

Patong-

Een man werd gearresteerd met paddo's in een cannabiswinkel aan de Bangla Road in Patong. Paddo's worden in Thailand vermeld als illegale categorie 5-medicijnen.

Dat vertelde de politie van Patong donderdag aan de Phuket Expressth) vlak voor middernacht arresteerden ze een man in een cannabiswinkel. Van hem werd drie gram paddo's van het GT-type in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd aangeklaagd wegens illegaal bezit van categorie 5-drugs.

De naam van de man en de winkel zijn door de politie van Patong echter niet vrijgegeven aan de Thaise media.

Vergelijkbaar artikel:

Twee mensen werden gearresteerd in een bar aan de Bangla Road. Ze werden betrapt op het verkopen van paddo's die in Thailand als illegale categorie 5-medicijnen worden vermeld, zegt de politie. In de bar werden ook buitenlandse klanten aangetroffen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.