Tientallen zwartpuntrifhaaien gevonden in Maya Bay – VIDEO

Krabi-

Tientallen Black Tip Reef-haaien werden aangetroffen nabij het strand van de beroemde Maya-baai in Krabi.

Het hoofd van het Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi National Park, de heer Yutthpong Damsrisuk, vertelde de Phuket Express dat ze deze week tientallen zwartpuntrifhaaien hebben aangetroffen die heel dicht bij het strand van Maya Bay zwommen.

Maya Bay is een beroemd eiland in Krabi en Thailand. Het is ook een thuis voor de Blacktip-rifhaai, omdat de baai het speciale modelgebied is voor onderzoek en behoud van de Blacktip-rifhaai.

Gerelateerde artikelen:

De beroemde Maya-baai in Krabi is nu tijdelijk voor twee maanden gesloten voor herstel van het milieu.

De beroemde Maya-baai in Krabi is op zondag 1 oktober voor de eerste dag heropend voor toerisme, na twee maanden sluiting vanwege herstel van het milieu.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.