Amerikaanse man in coma nadat hij uit het water werd getrokken op Surin Beach in Phuket

Thalang-

Een 72-jarige Amerikaanse man lag vandaag in coma nadat hij door strandwachten op Surin Beach in Cherng Talay uit het water werd gehaald.

De politie van Cherng Talay werd vrijdagmiddag (10 november) op de hoogte gebracht van het incident door een onbekende jetski-exploitant op Surin Beach.th). De politie en reddingsteams arriveerden op het strand en vonden de 72-jarige mannelijke Amerikaan liggend op het strand. Hij was bewusteloos en kreeg reanimatie voordat hij met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis werd gebracht.

Strandwachten vertelden de politie van Cherng Talay dat ze de man met zijn gezicht naar beneden in zee hadden aangetroffen, op 150 meter van het strand. Op het moment van schrijven was de toestand van de man onbekend en had het ziekenhuis geen verklaringen vrijgegeven.

De naam van de man werd geheim gehouden vanwege zijn privacy en zodat de politie contact kon opnemen met zijn familieleden over de situatie. Het was niet meteen duidelijk of de man een toerist of een ex-pat was.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.