UPDATE: Glazen terras op Surin Beach in Phuket De bouw is gestart

Thalang-

Er is begonnen met de bouw van een glazen terras op Surin Beach, dat naar verwachting in de komende twee jaar klaar zal zijn.

Onze eerdere verhalen:

Phuket is van plan om een ​​skywalk aan te leggen in Rawai en een glazen terras aan Surin Beach in Thalang.

Naar verwachting wordt in december gestart met de aanleg van een glazen terras bij Surin Beach in Thalang.

Nu voor de update:

Donderdag (9 november) is eindelijk begonnen met de bouwth). De officiële ceremonie werd gelanceerd door de vice-gouverneur van Phuket, Amnuay Pinsuwan, en de president van de Phuket Provincial Administration Organization (PPAO), de heer Rewat Areerob. De belangrijkste eerbetoonpaal werd op de bouwplaats geplaatst.

Vice-gouverneur Amnuay zei tegen de Thaise media: “Het totale budget bedraagt ​​198 miljoen baht. De verwachting is dat het project binnen nu en twee jaar voltooid zal zijn. Het glazen terras bij Surin Beach zal een nieuw herkenningspunt zijn om meer toeristen naar Cherng Talay, Thalang en Phuket te trekken. Het project zal gebaseerd zijn op het combinatieidee van de zee en het lokale leven in Phuket.”

“Het project omvat negen Rai-percelen die zijn ontworpen door de Phisut Technology Company. Er komen twee 360 ​​graden uitzichtpunten waar mensen ook ’s avonds naar de zonsondergang kunnen kijken.”

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.