Carnaval in Phuket markeert het begin van het hoogseizoen voor toerisme

Patong-

Het jaarlijkse Patong Carnival wordt volgende maand gehouden ter gelegenheid van de officiële opening van het toeristische hoogseizoen in Phuket.

De persconferentie vond plaats op woensdag (8 november).th) in het warenhuis Jungceylon in Patong onder leiding van de gouverneur van Phuket, de heer Sophon Suwannarat, en de burgemeester van Patong, de heer Chalermsak Maneesri.

De 37th Vanaf 8 december wordt het jaarlijkse evenement gehoudenth tot december 10th, 2023 op Patong Beach vanaf 10:00 uur. Dit jaar staat in het teken van het thema 'Time of Happiness'. Het festival wordt traditioneel in Patong gehouden om het begin van het toeristische hoogseizoen in Phuket te markeren.

Er zullen veel activiteiten zijn, zoals optochten, goochelshows voor carnaval, cabaretvoorstellingen en culturele shows. Op het evenement worden concerten van Twopee SOUTHSIDE gepresenteerd, samen met vele eet- en drinkkraampjes.

Gerelateerd artikel:

Het jaarlijkse Patong-carnaval is aan de gang om het begin van het toeristische hoogseizoen van Phuket te markeren.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.