Buitenlandse toeristen raken gewond wanneer minibusje kantelt na betrokkenheid bij hit and run-incident op Patong Hill -VIDEO

Patong-

Twee buitenlandse passagiers raakten gewond nadat een minivan werd aangereden door een aangereden pick-up voordat deze op Patong Hill kantelde.

De politie van Patong werd donderdagochtend (9 november) op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de Patong – Kathu Road op Patong Hill nabij de Tiger Shrine.

Ze kwamen ter plaatse en troffen de omgevallen minibus op de weg aan. Zeven buitenlandse passagiers waren uit de minibus gestapt. Twee van hen hadden lichte verwondingen.

Reddingsteams in de buurt vonden een andere beschadigde zwarte minibus zonder gewonde passagiers.

Uit camerabeelden nabij de plaats delict blijkt dat een witte pick-up de minibus bij de bocht probeerde in te halen voordat hij tegen de witte minibus en de zwarte minibus op de tegenoverliggende rijstrook botste. De witte minivan werd omvergeworpen. De pick-up stopte niet. De politie is op het moment van schrijven op zoek naar de chauffeur van de pick-up.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.