Twee mensen gearresteerd voor het verkopen van paddo's in Patong aan buitenlandse klanten in een bar

Patong-

Twee mensen werden gearresteerd in een bar aan de Bangla Road. Ze werden betrapt op het verkopen van paddo's die in Thailand als illegale categorie 5-medicijnen worden vermeld, zegt de politie. In de bar werden ook buitenlandse klanten aangetroffen.

Dat vertelde de politie van Patong woensdag aan de Phuket Expressth) na middernacht arresteerden ze twee onbekende verdachten, een man en een vrouw. Bij hen werden verschillende soorten paddo's in beslag genomen die vermeld stonden als APE en DC, in totaal werd 10 gram in beslag genomen. De politie heeft ook lachgas in beslag genomen, wat ook illegaal is.

De verdachten werden naar het politiebureau van Patong gebracht waar ze werden aangeklaagd voor illegaal bezit van categorie 5-medicijnen (paddo's). De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong geen verdere details heeft gegeven over de twee verdachten of dat de buitenlandse klanten in de bar juridische aanklachten zouden krijgen.

De namen van de verdachten en de bar waren afkomstig van de politie van Patong, in afwachting van verder onderzoek.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.