Phuket Airport geeft duidelijkheid nadat water lekt uit het dak van de terminal waardoor passagiers uitglijden

Phuket -

De internationale luchthaven van Phuket kreeg duidelijkheid nadat water dat lekte uit een dak in een binnenlandse terminal ervoor zorgde dat passagiers uitgleden.

Foto's en video's van water dat lekt in de binnenlandse terminal met plassen water op de vloer gingen dinsdag (7 november) viraal op Thaise sociale media.th).

Op woensdag (8 november)th) heeft de internationale luchthaven van Phuket een aankondiging uitgegeven om het incident te verduidelijken.

Ze verklaarden dat het water zich in de bufferzone op de eerste verdieping van de binnenlandse terminal bevond. Gedurende die tijd was er hevige regen met harde wind buiten. De waterafvoeren op het dak van de luchthaven konden een grote capaciteit aan regenwater niet afvoeren, waardoor er water over de afvoeren lekte en naar de terminal stroomde.

Sommige passagiers raakten gewond nadat ze op de vloer waren uitgegleden. De luchthaven heeft hen medische hulp verleend en zal een financiële compensatie voor hun schade betalen. De natte ruimte werd later afgesloten terwijl de vloer werd schoongemaakt.

De luchthaven zal een beter waterafvoersysteem verbeteren om dit soort incidenten in de toekomst te voorkomen. Ze verontschuldigden zich voor het ongemak.

Vergelijkbare artikelen:

De internationale luchthaven van Phuket heeft opgehelderd over de hoge temperaturen in de terminals nadat veel mensen hadden geklaagd.

Het airconditioningsysteem op de internationale luchthaven van Phuket is gerepareerd.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.