Valse orka's waargenomen in Phang Nga – VIDEO

Phang Nga-

Er zijn drie valse orka's gespot in een nationaal park in het Tai Mueang-district.

Medewerkers van het Similan National Park, gestationeerd op het eiland Ta Chai, vertelden de Phuket Express dat op dinsdag (7 november)th) terwijl ze rond het eiland patrouilleerden, vonden ze ongeveer 1.8 kilometer ten oosten van het eiland drie valse orka's. De valse orka is een beschermde mariene soort in Thailand.

Vergelijkbare artikelen:

Tuimelaars werden zwemmend gespot in een nationaal park in Phang Nga in het Khura Buri-district.

Afgelopen weekend werden ongeveer twintig tuimelaars gespot terwijl ze zwommen in een nationaal park in Phang Nga in het Khura Buri-district.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.