Vrouw gearresteerd wegens verkoop van paddo's in Patong

Patong-

Een vrouw werd gearresteerd in een cannabiswinkel in Patong. Ze werd aangetroffen terwijl ze paddo's verkocht die in Thailand als illegale categorie 5-medicijnen worden vermeld, zegt de politie.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat er maandag (6 november)th) na middernacht arresteerden ze een onbekende Thaise vrouw. Bij haar werden verschillende soorten paddo's in beslag genomen die vermeld stonden als Ghost, Golden, AA, Mac 1, Ape, Yeti Star en New, in totaal werd er 275 gram in beslag genomen.

Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar ze werd aangeklaagd wegens illegaal bezit van categorie 5-medicijnen (paddo's). De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong geen verdere details over de vrouw heeft gegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.