Man gearresteerd in Phuket wegens vermeend seksueel misbruik van een collega

Phuket -

In Phuket werd een man gearresteerd nadat hij zijn vrouwelijke collega in Rayong seksueel zou hebben misbruikt.

Het Central Investigation Bureau (CIB) vertelde de Phuket Express dat ze deze week een verdachte hebben gearresteerd die alleen als de heer Atthanee is geïdentificeerd op een parkeerplaats bij een warenhuis in Chalong, Mueang Phuket. Hij wordt ervan beschuldigd een andere persoon die ouder is dan 15 jaar seksueel te hebben misbruikt en iemand tegen zijn wil vast te hebben gehouden.

Op dezelfde plek als de verdachte werkte een vrouwelijk slachtoffer, 27 jaar oud, wier naam vanwege privacy niet is vermeld. De verdachte vroeg het slachtoffer om na het werk met hem uit eten te gaan en alcohol te drinken. Vervolgens zou de verdachte het slachtoffer hebben bedreigd en gedwongen naar zijn kamer in Rayong te gaan.

Vervolgens zou de verdachte het slachtoffer seksueel hebben misbruikt, maar het slachtoffer wist uit zijn kamer te ontsnappen. Het slachtoffer deed vervolgens aangifte bij de politie.

De verdachte legde niet onmiddellijk een verklaring of pleidooi af en bleef op het moment van schrijven in politiehechtenis.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.