Iraanse toerist ernstig gewond nadat hij in Krabi van de verdrinkingsdood was gered

Krabi-

Een 71-jarige Iraanse toerist heeft ernstige verwondingen opgelopen nadat hij werd gered van de bijna verdrinkingsdood in het district Ao Luek.

Het hoofd van het Than Bok Khorani National Park, de heer Siriwat Suebsai, vertelde de Phuket Express dat op maandag (6 november)th) kregen ze bericht dat een toerist bewusteloos was op het Pak Kah-eiland, ongeveer drie kilometer van de Hong-eilanden.

Ze kwamen op het eiland aan en troffen de ongeïdentificeerde 71-jarige mannelijke Iraanse toerist aan. Hij kreeg reanimatie terwijl hij weer aan land werd gebracht en op weg was naar een ziekenhuis in Mueang Krabi. De toerist heeft hypertensie als een persoonlijk gezondheidsprobleem, voegde Siriwat eraan toe.

De toerist verbleef in een hotel in Ao Nang. Hij bezocht met zijn gezin eilanden in de buurt met een gids. Hij was gaan zwemmen en viel flauw in de zee. Zijn familie en andere toeristen zagen hem in de problemen voordat ze om hulp riepen.

Op het moment van schrijven verbleef de toerist in ernstige toestand in een plaatselijk ziekenhuis.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.