De Thaise premier zegt dat de door Hamas vastgehouden gijzelaars veilig zijn en dat er pogingen worden gedaan om ze vrij te laten

nationaal —

Premier Srettha Thavisin heeft het publiek maandag gerustgesteld dat alle 23 Thais die momenteel door Hamas-militanten gevangen worden gehouden, nog steeds veilig zijn. Er zijn onderhandelingen gaande om hen te bevrijden, zei hij.

Premier Srettha zei op 6 november dat generaal Songwit Noonpakdee, hoofd van de Royal Thai Armed Forces, hem zondagavond verzekerde dat alle 23 Thaise gijzelaars veilig bleven.

De generaal had beelden van de gijzelaars bekeken en aan Srettha bevestigd dat ze nog leefden. Generaal Songwit liet de premier weten dat hij via Maleisië in onderhandeling was met Hamas over de vrijlating van de Thaise gevangenen. Hij hoopte ook op een staakt-het-vuren van één of twee dagen, zodat de gijzelaars veilig uit de Gazastrook konden worden geëscorteerd.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/