Gezochte verdachte beschadigt bussen met katapult in Phuket

FOTO: MGR Online

Phuket -

De politie is op zoek naar een verdachte die in Rassada bussen heeft beschadigd met een katapult.

De manager van een busvervoerbedrijf heeft eerder deze week aangifte gedaan bij de politie van Phuket City over het incident. Ze vertelde de politie dat de twee beschadigde bussen geparkeerd stonden op een busparkeerplaats bij een benzinestation in Rassada, Mueang Phuket.

De forensische politie van Phuket inspecteerde de bussen en geloofde dat de glazen ramen van de bussen beschadigd waren door schoten van een houten katapult.

Camerabeelden in de buurt leken geen verdachten onmiddellijk op video vast te leggen. De politie vermoedt dat de verdachte de bussen heeft neergeschoten vanuit een bos achter het tankstation. Ze vertelden ook aan The Phuket Express dat ze op jacht zijn naar de verdachte.

Het exacte bedrag van de financiële schade als gevolg van de aanval op de bussen is niet aan de pers bekendgemaakt

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.