Man gearresteerd wegens vermeende verkrachting van stiefdochter sinds ze vier jaar oud was in Phuket

Phuket -

Een man werd gearresteerd nadat hij naar verluidt zijn stiefdochter had verkracht sinds ze vier jaar oud was tot ze een tiener was in Phuket.

Het Thai Central Investigation Bureau (CIB) vertelde TPN-media dat ze deze week een verdachte hebben gearresteerd die alleen als de heer Chaiwat werd geïdentificeerd na een arrestatiebevel uitgevaardigd door het provinciale gerechtshof van Phuket in juni 2022. Hij wordt beschuldigd van het verkrachten van een kind onder de 15 jaar. -jaar oud.

Hij zou zijn stiefdochter, wier naam geheim is gehouden vanwege haar privacy en bescherming, hebben verkracht sinds ze vier jaar oud was en ze is nu vijftien jaar oud. Chaiwat was bij haar moeder sinds het slachtoffer nog heel jong was, maar toen het meisje tien jaar oud was, werd haar moeder gearresteerd en opgesloten in Phuket wegens diefstal, aldus de CIB.

Het slachtoffer verbleef vervolgens alleen bij Chaiwat. Hij verkrachtte haar met succes en vroeg om het aan niemand te vertellen en bleef haar vele malen verkrachten, aldus het CIB. Toen de moeder van het meisje uit de gevangenis werd vrijgelaten, vertelde het slachtoffer haar dat haar stiefvader haar had verkracht, maar haar moeder geloofde aanvankelijk niet wat ze zei.

Het meisje vertelde het vervolgens aan haar leraar op haar school voordat de leraar het schokkende incident aan CIB-agenten meldde. Het meisje werd toen eindelijk bevrijd van haar stiefvader.

Chaiwat gaf niet onmiddellijk een verklaring af en het was onduidelijk of hij de diensten van een advocaat had behouden. Hij werd door het CIB in hechtenis genomen in afwachting van verdere juridische stappen.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.