Buitenlander gearresteerd op de luchthaven van Phuket wegens te lang verblijf van 80 dagen

Phuket -

Een buitenlander werd op de internationale luchthaven van Phuket gearresteerd wegens overschrijding van de verblijfsduur van 80 dagen.

Phuket Immigratie op de internationale luchthaven van Phuket vertelde de Phuket Express dat op zaterdag 4 novemberth) arresteerden ze een mannelijke buitenlander op het vliegveld nadat hij werd aangetroffen met een overschrijding van de verblijfsduur van 80 dagen. Hij werd naar het politiebureau van Sakoo gebracht, waar hij werd beschuldigd van te lang verblijf.

De Phuket Express merkte op dat het Phuket Immigration Office geen andere details over de buitenlander had verstrekt dan het incident in het algemeen aan de pers te melden.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.