Fatale botsing in Phuket: twee jonge buitenlanders dood, één gewond nadat automobilist tegen motorfiets botst

Phuket—

Op 1 november 00 om 5 uur ontvingen de politieagenten van Chalong een ongevalsrapport voor het Friendship Beach Resort, Mueang, Phuket.

Volgens het reddingsrapport van Rawai werden op de plaats van het ongeval één sedan en één motorfiets gevonden zwaar beschadigd.


Mevrouw Irina Pustovalova, een 41-jarige Russische automobilist, liep een lichte verwonding op en werd op de plaats van het ongeval aan de wond behandeld voordat ze werd overgebracht naar het Vachira Phuket Hospital.

In de buurt werden de heer Nickolas Joseph Ayuob, een 21-jarige Amerikaanse motorrijder, en mevrouw Schintgen Cey-Lan, een 19-jarige Luxemburgse passagier, op tragische wijze dood aangetroffen.

Volgens het politierapport van Phuket heeft lokale cameratoezicht het moment van het ongeval vastgelegd (zie hieronder) en ontdekten dat Irina's sedan met hoge snelheid tegen de motorfiets van de slachtoffers was gebotst, wat resulteerde in de twee doden.

Aanvankelijk verzamelden de politieagenten van Chalong hun bewijsmateriaal en voerden een alcoholtest uit op Irina. Ze wachtten momenteel op de resultaten en zouden daarna waarschijnlijk een aanklacht indienen wegens roekeloos rijden, met de dood van anderen tot gevolg. Ze waarschuwden echter dat ze de zaak nog moesten beoordelen voordat er een aanklacht zou worden ingediend.

Irina gaf niet onmiddellijk een verklaring af aan de pers of de politie en bleef op het moment van schrijven in het ziekenhuis vanwege haar verwondingen.

Hieronder volgen camerabeelden van het ongeval, verstrekt door de relevante politie. De beelden zijn weliswaar niet expliciet, maar kunnen gevoelige kijkers verontrusten. Discretie van de kijker wordt geadviseerd.

Inschrijven
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.