Cruiseschip bezoekt Phuket met 4,600 buitenlandse toeristen

Phuket -

Een cruiseschip met 4,616 toeristen arriveerde afgelopen weekend op een pier in Patong.

Op zaterdag (4 novth) de Spectrum of the Seas Royal Caribbean Cruiseliner arriveerde om 8 uur in Phuket voor een eendaags bezoek aan Patong voordat hij op dezelfde dag om 00 uur Phuket verliet.

Er waren 4,616 toeristen op het cruiseschip. De meesten van hen waren Singaporezen, Filippino's, Koreanen, Indonesiërs, Maleisiërs, Indiërs en Chinezen.

Ambtenaren van Patong hebben de terugkeer van cruiseschepen naar Phuket verwelkomd en zeggen dat dit een positieve zegen is voor de toeristenindustrie die nog steeds herstellende is van Covid-19, toen de grenzen en cruiseschepen in Thailand feitelijk meer dan twee jaar gesloten waren.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.