Phuket Smart Pier wordt gelanceerd in Chalong

Chalong-

De Phuket Provinciale Administratieve Organisatie (PPAO) zal een Phuket Smart Pier in Chalong lanceren

Het PPAO-hoofd, de heer Rewat Areerob, vertelde aan de Phuket Express dat het maritiem toerisme beroemd is onder toeristen en dat veel passagiers momenteel gebruik maken van zeevervoer. De Phuket Smart Pier zal worden verbonden met vele andere pieren in Phuket en nabijgelegen provincies in de Andaman Zee.

De Phuket Smart Pier zal worden gelanceerd met hoogwaardige technologie die gebruik maakt van AI-systemen voor een betere infrastructuur en veiligheid voor zowel Thaise als buitenlandse toeristen die in Phuket reizen.

Het Phuket Yacht Control Center: PYCC zal ook gestationeerd zijn op de Smart Pier om jachten uit andere landen te onderhouden met One Stop Service-systemen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.