Immigratie van Phuket onderzoekt vermeende Russische werkzaamheden bij tourcabine  

Phuket -

Phuket Immigration inspecteerde een tourcabine in Kata nadat bezorgde burgers hen op de hoogte hadden gebracht dat a Russisch zou werken wederrechtelijk reispakketten verkopen.

Dat vertelde de Phuket Immigration aan de Phuket Express op donderdag 2 oktobernd), inspecteerden ze een tourcabine die zich vlakbij een hotel aan de Kata Road in Kata bevond.

Ze ontdekten dat de tourcabine wordt beheerd door het bedrijf Ivan Durian Tour met een legale tourlicentie.

Een Thaise medewerker, mevrouw Kanittha Maneesard, was aanwezig op de stand. Daarna verscheen er een onbekende Russische man. Hij is dezelfde persoon die een bezorgde burger aan de immigratieambtenaren heeft gemeld.

Zijn naam is MR. IVAN PIGO, een Russisch staatsburger. Hij heeft een wettelijke tijdelijke vergunning om in het koninkrijk te verblijven, samen met een zakenvisum dat op 21 november aflooptst, 2023. Hij heeft ook een wettelijke werkvergunning om het werk te doen, aldus de politie, in een administratieve en leidinggevende hoedanigheid.

Immigratieambtenaren bedankten Ivan voor het naleven van de wet en herinnerden hem eraan dat hij zich aan de voorwaarden van zijn werkvergunning moest houden, die het persoonlijk leiden van rondleidingen verbieden, en wensten hem een ​​goede dag.

Gerelateerde artikelen:

Phuket Immigration inspecteerde een bedrijf in Phuket nadat zij op de hoogte waren gesteld dat daar naar verluidt een Rus illegaal werkte.

Phuket Immigration inspecteerde een autoverhuurbedrijf in Mueang Phuket nadat ze door bezorgde burgers waren geïnformeerd dat het bedrijf naar verluidt volledig Russisch eigendom was en illegaal Russisch personeel in dienst had, zonder dat er Thaise staatsburgers bij betrokken waren.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.