Bestuurder geeft schuld aan remstoring voor ongeval in Patong Hill

Patong-

Een chauffeur is aan verwondingen ontsnapt nadat zijn vrachtwagen vlakbij op Patong Hill kantelde en hij de schuld gaf aan een defect aan de remmen.

De politie van Patong werd vrijdag (3 november) op de hoogte gebracht van het ongevalrd) op nr. 4029 Road ( Kathu - Patong Road) op Patong Hill. Toen ze ter plaatse kwamen, troffen ze de vrachtwagen aan die op een vangrail stond en bijna kantelde.

De vrachtwagenchauffeur, de heer Somjit Tanaart, 59, uit Ubon Ratchathani, die niet gewond raakte, vertelde The Phuket Express dat hij spullen voor hotels vervoerde. Dit was de eerste keer dat hij met een GPS-navigator naar Phuket reed. De vrachtwagen had een remstoring voordat de vrachtwagen achteruit de heuvel op gleed en vast kwam te zitten op de vangrail in een bocht nabij de Tiger Shrine.

De vrachtwagen werd later door een kraanwagen omhoog getrokken voordat hij van de weg werd gehaald. De politie zet het onderzoek voort omdat eigendommen van de overheid zijn beschadigd.

Soortgelijk verhaal:

Een bestuurder en zijn jonge zoon zijn ontsnapt aan ernstig letsel nadat een auto over de kop sloeg op Patong Hill in Kathu.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.