Twee motorrijders overleven op verbazingwekkende wijze nadat een sedan de controle verliest in Rawai – VIDEO

Rawai-

Twee motorrijders zijn ontsnapt aan een blessure nadat een sedan voor hen de controle verloor voordat hij tegen een elektriciteitsmast botste in Rawai, Mueang Phuket.

Hulpverleners werden eerder deze week in de vroege ochtend op de Wiset Road op de hoogte gebracht van het ongeval. De eerstehulpverleners kwamen ter plaatse en vonden de beschadigde sedan die langs de weg tegen een elektriciteitspaal was gecrasht. Een onbekende bestuurder die verschillende verwondingen had opgelopen, werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Op camerabeelden is te zien dat de sedan achter twee motoren reed voordat hij de controle verloor en tegen een elektriciteitsmast voor hen botste. Beide renners werden niet geraakt ondanks een ongelooflijk close call.

De politie van Chalong zet haar onderzoek voort omdat overheidseigendommen beschadigd zijn geraakt door het ongeval en is van plan met de bestuurder van de sedan te spreken wanneer deze hersteld is van zijn verwondingen.

Waarschuwing voor grafische inhoud in de onderstaande CCTV-beeldenvideo.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.