Vrouw in Phuket wint de eerste prijs in de Thaise loterij, in totaal 24 miljoen baht

Phuket -

Een vrouw in Phuket won via digitale loten de eerste prijs in de Thaise loterij en ontving een prijs van 24 miljoen Baht.

Mevrouw Duang, 48, achternaam niet vermeld, een vrouw uit Phuket, had vier digitale loten voor de eerste prijs in de Thaise nationale loterij, waarvan de resultaten op 1 november 2023 bekend werden gemaakt, en ontving een totale prijs van 24 miljoen baht.

Thaise nationale loten worden zowel in loterijwinkels als als digitale loten door het Government Lottery Office (GLO) online verkocht via de 'Pao Tang'-applicatie. De resultaten worden tweemaal per maand bekendgemaakt (de 1e en de 16e van elke maand). Eén lot voor de eerste prijs in de loterij is doorgaans ongeveer 6 miljoen Baht waard.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.