Thailand ziet af van toeristenvisa voor Rusland, India en Taiwan

PERSBERICHT:

Van 1 november 2023 tot 30 april 2024 voor Russische toeristen, en van 10 november 2023 tot 10 mei 2024 voor Indiase en Taiwanese toeristen.

Bangkok, 1 november 2023 – Thailand verlengt een tijdelijke visumvrijstelling voor toeristen uit Rusland, India en Taiwan als onderdeel van het snelle winbeleid van de regering om het toerisme tijdens het hoogseizoen te stimuleren.

Vanaf vandaag tot en met 30 april 2024 hebben houders van Russische paspoorten of reisdocumenten recht op vrijstelling van een toeristenvisum voor een verblijf van 90 dagen in Thailand, in plaats van de oorspronkelijke 30 dagen.

Indiase en Taiwanese staatsburgers krijgen een tijdelijke visumvrijstelling voor een verblijf van 30 dagen voor toeristische doeleinden in Thailand, van 10 november 2023 tot 10 mei 2024.

De nieuwste stimuleringsvisumregelingen voor toeristen uit Rusland, India en Taiwan volgden op de tijdelijke vrijstelling van toeristenvisa die werd ingevoerd voor toeristen uit China en Kazachstan, van kracht van 25 september 2023 tot 29 februari 2024.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.