Politie neemt 49,000 methamfetaminepillen in beslag in Phuket

Phuket -

De politie heeft in Phuket ruim 49,000 methamfetaminepillen in beslag genomen.

De provinciale politie van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week voor het eerst de heer Pattanasak 'Pok', 42, hadden gearresteerd op Poon Phon Road, in het subdistrict Talad Nuea. Bij hem werden ongeveer 213 meth-pillen in beslag genomen.

Hij zei dat hij de drugs had gekocht van mevrouw Paradee 'Bum', 43. Ze werd gearresteerd in een huurkamer in Soi Poon Phon 9, in Talad Nuea. De politie zette het onderzoek voort en nam ongeveer 2,688 meth-pillen van haar in beslag. Ze vertelde de politie dat ze de drugs had gekregen van de 43-jarige meneer Anon 'Non'.

De politie zette het onderzoek voort en arresteerde de heer Non in een hotel aan de Chao Fa Road in Talad Nuea. Bij hem werden 46,400 meth-pillen in beslag genomen. Het totale aantal in beslag genomen methamfetaminepillen bedroeg 49,300, wat een straatwaarde van ongeveer acht miljoen baht vertegenwoordigt. Alle drie de verdachten zijn naar het politiebureau van Phuket City gebracht en worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.