Bestuurder gewond nadat sedan crasht met olietruck in de onderdoorgang van Phuket

Phuket -

Een vrouwelijke bestuurder heeft lichte verwondingen opgelopen nadat ze de controle over haar voertuig verloor voordat ze tegen een vrachtwagen met olietrailer botste in een onderdoorgang in Mueang Phuket.

De politie van Phuket City werd donderdag (4 november) om 15 uur op de hoogte gebracht van het ongeval in de Samkong-onderdoorgang op de zuidelijke rijbaan van het subdistrict Rassada.

Politie, hulpverleners en de Phuket Express kwamen ter plaatse om de zwaar beschadigde sedan te vinden. In de buurt vonden ze de beschadigde vrachtwagen met olietrailer, waarvan de banden rechtsvoor en rechtsachter ontploften. De bestuurder van de sedan, die weigerde zijn naam of verklaring aan de pers te geven, liep slechts lichte verwondingen op.

De vrachtwagenchauffeur, de heer Phonchai Hemkaew, 39, vertelde de politie van Phuket City dat hij vanuit Surat Thani op weg was om olie te leveren aan MaKham Bay in Wichit, Mueang Phuket. Toen hij op de plaats van het ongeval arriveerde, verklaarde hij dat de bestuurder van de sedan de controle verloor voordat hij tegen zijn vrachtwagen en de slagboom botste. De sedan werd vervolgens verpletterd door de achterwielen van zijn vrachtwagen.

De politie zet het onderzoek voort om juridische stappen te overwegen en is van plan de bestuurder van de sedan verder te ondervragen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.