Amerikaan dood aangetroffen in hotel Phuket met doorgesneden nek, onderzoek gaat door

Phuket -

Een 35-jarige Amerikaanse man werd dood aangetroffen in een kamer van een hotel in Thalang met zijn nek doorgesneden. Er wordt onderzoek gedaan naar de mogelijke oorzaak.

De politie van Cherng Talay werd maandag (30 oktober) op de hoogte gebracht van het lichaam door een medewerker van een hotel in Cherng Talay. Ze kwamen ter plaatse en vonden het lichaam van een 35-jarige Amerikaanse man (de Phuket Express onthoudt zijn naam in afwachting van kennisgeving van de ambassade en de familie). Hij werd zonder shirt aangetroffen en had vier snijwonden in zijn nek. De politie gaat ervan uit dat de man minstens drie dagen stierf voordat zijn lichaam werd ontdekt.

Op camerabeelden van het hotel is te zien dat hij vier dagen eerder, op 26 oktober, voor het laatst de kamer binnenkwamth. Een huishoudster merkte dat er een vieze geur uit de kamer kwam. Hotelpersoneel kwam de kamer binnen, die niet op slot was, en vond zijn lichaam. Op hun verzoek werd de naam van het hotel geheim gehouden.

Zijn lichaam werd naar het Vachira Phuket Hospital gebracht om de exacte doodsoorzaak te achterhalen.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.