De Thaise regering gaat verder met het verlengen van het nachtleven in sommige gebieden, maar Pattaya kan buiten de rechtszaak blijven

Nationaal—

Op 30 oktober 2023 maakte de heer Anutin Charnvirakul, de vice-premier, aan de Thaise media een uitbreiding bekend van de openingstijden van uitgaansgelegenheden op bepaalde toeristische locaties om het toerisme tijdens het hoogseizoen te stimuleren.

Verdere discussies door het Thaise kabinet en het ministerie van Binnenlandse Zaken zullen op 15 december 2023 worden afgerond, voordat ze ter overweging worden voorgelegd aan een toekomstige kabinetsvergadering. goedkeuring van de uitbreiding van amusementsdiensten. De uitgaansgebieden in bepaalde nader te bepalen toeristische gebieden zullen hun diensten uitbreiden tot 4 uur.

De aankondiging zou vóór de nieuwjaarsvakantie worden gedaan als een van de beleidsmaatregelen van de Thaise regering door de heer Srettha Thavisin, de Thaise premier.

Anutin voegde eraan toe dat de regels strikt moeten worden nageleefd: geen rijden onder invloed, geen vuurwapens, geen illegale stoffen en geen dienstverlening aan mensen onder de 20 jaar. Samenwerking vanuit elke sector, zoals de Koninklijke Thaise politie, uitgaansgelegenheden en bezoekers, was nodig om werkgelegenheid te creëren en inkomsten te genereren voor de lokale gemeenschap.

Bovendien benadrukte Anutin de toeristische gebieden in drie provincies: Chiang Mai, Phuket en Bangkok als pilotprovincies voordat hij nieuwe aankondigingen deed voor andere gebieden in de toekomst.

Het was onduidelijk of Pattaya, een van de grootste uitgaansgebieden van het land, mogelijk buiten het proces zou worden gelaten, aangezien Anutin de populaire toeristische bestemming niet specifiek noemde.

De definitieve zones, locaties en tijden liggen echter nog niet vast, benadrukt Anutin, en er zal vóór 15 december over worden overlegd. Dit betekent dat Pattaya, Koh Samui, Koh Phangan of andere gebieden nog steeds kunnen worden opgenomen.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Afbeelding na berichtinhoud
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.