Wegen in de oude binnenstad van Phuket worden gesloten vanwege de nieuwe Sunday Walking Street

Phuket -

Sommige wegen in de oude binnenstad van Phuket worden elke zondag tijdelijk gesloten vanwege een nieuwe wandelstraat.

Ons vorige verhaal:

De Chartered Walking Street wordt volgende maand gelanceerd in de oude binnenstad van Phuket.

Nu onze update:

De gemeente Phuket City vertelde de Phuket Express dat de nieuwe Chartered Walking Street elke zondag zal plaatsvinden en op zondag 5 november begintth, 2023 van 4:00 tot 10:00 uur in de oude binnenstad van Phuket.

De Phang Nga Road (vanaf het kruispunt Yaowarad Road met Phang Nga Road tot Chartered Interaction, Soi Pradit en Soi Takua Pa) in het subdistrict Talad Yai is elke zondag van 1 uur tot middernacht tijdelijk gesloten voor verkeer.

Er zijn gratis parkeerterreinen beschikbaar bij Dang Plaza, Soi Pradit (alleen voor motorfietsen), de Soi bij Bangkok Bank en de parkeerplaats bij Openbare Markt 1 (Ban San Market aan de Ranong Road).

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.