In Hat Yai is voor meer dan 7 miljoen baht aan illegale sigaretten en sterke drank in beslag genomen

Songkhla—

Op 27 oktober 2023 hebben functionarissen van de Consumer Protection Police Division (CPPD) en relevante functionarissen illegale sigaretten en illegale drank ter waarde van meer dan 7 miljoen baht in beslag genomen in een particulier transportcentrum in Hat Yai, Songkhla.

De CPPD-functionarissen ontvingen een rapport van een anonieme bron over illegale sigaretten- en sterke dranksmokkel via privévervoer naar klanten op onlineplatforms.

Als gevolg van de inbeslagname werden er 7,340 illegale sigarettenpakjes en 87 illegale flessen wijn en alcohol gevonden met een geschatte waarde van 7.2 miljoen baht.

Aanvankelijk namen de onderzoeksambtenaren het bewijsmateriaal in beslag voor verdere gerechtelijke procedures en beloofden zij de betrokken personen verantwoordelijk te houden voor hun misdaden.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.