Thai Airways lanceert nieuwe uniformen

Nationaal—

Op 25 oktober 2023 hield Thai Airways International PCL. een persconferentie over het onderwerp “VAN PAARS NAAR PURPOSE”, waarbij de nieuwe, unieke Thaise luchtweguniformen werden belicht.

De nieuwe internationale standaarduniformen zijn een combinatie van Thaise identiteit en een concept van duurzaamheid: Thaise zijde geweven met vezels gemaakt van gerecyclede materialen. Het ontwerp valt op door zijn onderhoudsgemak en behoudt zijn vorm met flexibiliteit en wendbaarheid.
Thai Airways was van plan de nieuwe uniformen op 1 januari 2024 te lanceren.


Al meer dan twintig jaar houdt Thai Airways rekening met de milieueffecten van de luchtvaartindustrie. Om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen heeft Thai Airways nieuwe projecten geïnitieerd door ongebruikte materialen te recyclen voor het milieu, duurzaamheid en de circulaire economie.
De concepten staan ​​onder Zero Waste Living: Van vliegtuigen tot planeet, van afval tot rijkdom, en van paars tot doel.

Bovendien is het concept van duurzame vliegtuigbrandstof in ontwikkeling en ondersteunen andere duurzame bedrijven Thaise producten uit lokale landbouwsectoren en het MKB om duurzame ontwikkelingsdoelen te bereiken.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/