Beloning van 1 miljoen baht aangeboden voor informatie die leidt tot de arrestatie van een ontsnapte gevangene in Zuid-Thailand

Nakhon Si Thammarat –

Het Thaise Ministerie van Correcties heeft het bedrag van de beloning verhoogd van 100,000 baht naar 1,000,000 baht voor iedereen die details geeft die leiden tot de arrestatie van een prominente ontsnapte gevangene in Zuid-Thailand.

Ons vorige verhaal:

De politie is op zoek naar een Thaise gevangene die ontsnapte terwijl hij werd behandeld in een ziekenhuis in Nakhon Si Thammarat. Het Department of Corrections biedt 100,000 baht aan iedereen die details geeft die leiden tot de arrestatie van de ontsnapte gevangene. De provinciale gevangeniscommandant van Nakhon Si Thammarat en drie agenten in de gevangenis zijn overgebracht naar het Department of Corrections, terwijl het onderzoek wordt voortgezet naar hoe de gevangene uit het ziekenhuis is ontsnapt en of hij hulp heeft gehad.

Nu voor de update:

Op vrijdag (27 oktoberth) heeft het Thaise Ministerie van Correcties een belangrijke aankondiging gedaan. Ze verklaarden dat een onderzoek naar vier officieren, waaronder de commandant van de provinciale gevangenis Nakhon Si Thammarat, over hoe de gevangene uit een ziekenhuis ontsnapte en of hij hulp had, eind deze maand zal worden afgerond.

Bovendien is de beloning voor iedereen die details geeft die leiden tot de arrestatie van de ontsnapte gevangene verhoogd van 100,000 baht naar 1,000,000 baht.

Zie ons eerdere artikel hierboven voor meer informatie over deze zaak.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.