UPDATE: Spaanse chef-kok officieel beschuldigd van moord nadat hij een Colombiaanse man in stukken hakte op het eiland Pha Ngan

Pha Ngan-eiland, Surat Thani-

Een Spaanse chef-kok en beroemdheidsbeïnvloeder werd officieel beschuldigd van moord nadat hij in augustus van dit jaar een Colombiaanse chirurg, naar verluidt zijn geliefde, in stukken had gehakt op het eiland Pha Ngan.

Onze eerdere verhalen:

Op het eiland Pha Ngan in Surat Thani werd een menselijk bekken gevonden met de ingewanden er nog aan vast, gedumpt op een vuilnisbelt.

De Thaise politie heeft een Spaanse verdachte gearresteerd voor het naar verluidt vermoorden en in stukken hakken van zijn Colombiaanse mannelijke partner op het zuidelijke toeristische eiland Pha Ngan, Surat Thani.

Het forensisch team heeft bevestigd dat de lichaamsdelen die zijn gevonden op een stortplaats op Surat Thani, het zuidelijke toeristische eiland van Thailand, Pha Ngan, behoren tot een Colombiaanse man die vermoedelijk is vermoord door zijn Spaanse minnaar.

Nu voor de update:

Op donderdag (26 oktoberthDe heer Daniel Jeronimo Sancho Bronchalo, 29, Spaans staatsburger, werd door agenten uit de districtsgevangenis van Samui naar het provinciale gerechtshof van Koh Samui gebracht. Journalisten mochten echter geen foto's maken van de verdachte terwijl hij uit het voertuig stapte. Zijn vader, een bekende Spaanse acteur, Rodolfo Sancho Aguirre, was bij de rechtbank aanwezig bij de hoorzitting.

Openbaar aanklagers hebben een rechtszaak aangespannen tegen de beklaagde, de heer Daniel, wegens het voornemen tot moord en het verplaatsen of vernietigen van lichamen of delen van een lichaam om een ​​overlijden te verhullen.

De heer Daniel verzocht de rechter echter om een ​​Spaanse tolk voor de rest van zijn proces. Hij zei dat hij niet goed is in het Engels en dat hij zich zorgen maakt over een fout in de Engelse taal en/of een misverstand. Het provinciale gerechtshof van Koh Samui heeft de hoorzitting uitgesteld tot 13 november van volgende maand.

TPN Media merkt op dat, ongeacht of er een vertaler aanwezig is, het proces in de Thaise taal wordt gehouden, evenals al het bijbehorende papierwerk.

Deze specifieke zaak heeft in Spanje tot intense belangstelling van de sociale media geleid vanwege het grote profiel van de verdachte.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.