De toeristenpolitie van Phuket onderzoekt beschuldigingen van illegale Russische gidsen

Phuket -

De toeristenpolitie van Phuket inspecteerde een beroemde tempel in Phuket nadat ze veel klachten hadden ontvangen van bezorgde burgers dat daar naar verluidt Russische reisleiders illegaal werkten.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze door bezorgde burgers op de hoogte waren gebracht dat er Russische staatsburgers illegaal werkten als reisleiders in de Chalong-tempel.

Op donderdag (26 oktoberth) inspecteerde een team van de toeristenpolitie van Phuket onder leiding van luitenant-kolonel Sakkarin Anusamansakun de Chalong-tempel in Chalong, in het district Mueang Phuket. Ze zeiden echter dat ze geen illegale Russische reisleiders hadden aangetroffen.

Gerelateerde artikelen:

Phuket Immigration inspecteerde een bedrijf in Phuket nadat zij op de hoogte waren gesteld dat daar naar verluidt een Rus illegaal werkte.

Phuket Immigration inspecteerde een autoverhuurbedrijf in Mueang Phuket nadat ze door bezorgde burgers waren geïnformeerd dat het bedrijf naar verluidt volledig Russisch eigendom was en illegaal Russisch personeel in dienst had, zonder dat er Thaise staatsburgers bij betrokken waren.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.