Nieuwe luchtreisroute verbindt Phuket, Phitsanulok en Noord-Thailand en vergroot de toeristische mogelijkheden

Phitsanulok—

Op 25 oktober 2023 promootte mevrouw Sasiwan Sripom, de president van Phitsanulok Tourism, Tourism Authority of Thailand (TAT) en relevante toerismebureaus, een nieuwe luchtreisroute die Phuket-Don Mueang-Phitsanulok-Don Mueang-Phuket verbindt door Thai Lucht Azië.

Deze FLY-THRU-vlucht betekent dat de passagiers slechts één keer hoeven in te checken, zonder dat ze hoeven in te checken tijdens het overstappen. De FLY-THRU-vlucht heeft regio's in de lagere noordelijke provinciegroep: Phitsanulok, Sukhothai, Phetchabun, Uttaradit, Tak en nabijgelegen provincies zoals Kamphaeng Phet, Phichit en Nakhon Sawan met de zuidelijke regio verbonden.

De vliegroute zal zich richten op een toeristisch centrum, Phitsanulok, en nabijgelegen noordelijke provincies, evenals potentiële toeristische attracties zoals nationale parken en werelderfgoedsteden.

De TAT-functionarissen verklaarden publiekelijk dat tijdens het komende hoogseizoen aan het eind van het jaar veruit de populairste reismogelijkheden de auto of de trein zijn. Dit FLY-THRU-project is een grote poging om het toerisme met vliegtuigen te stimuleren, waardoor het aantal toeristen mogelijk zou toenemen.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.