Eigenaar van een karaokewinkel gearresteerd op beschuldiging van mensenhandel waarbij minderjarigen betrokken zijn in Nakhon Si Thammarat

Nakhon Si Thammarat—

Op 24 oktober 2023 voerden functionarissen van de Anti Trafficking In Persons Division (ATPD) en relevante instanties een huiszoeking uit in een karaokewinkel in Thung Song, Nakhon Si Thammarat, wegens vermeende mensenhandel.

De politieagenten arresteerden de vermeende eigenaar van de winkel, die publiekelijk alleen werd geïdentificeerd als mevrouw Yardpirun, 38, en dienden een aanklacht in voor mensenhandel met het oog op uitbuiting zonder toestemming, waarbij personen ouder dan vijftien maar jonger dan achttien jaar betrokken waren.


De drie minderjarige slachtoffers zouden in de prostitutie zijn gelokt en één van hen was bloedverwant aan de vermeende winkeleigenaar.

De politieagenten verklaarden tegenover het publiek dat Yardpirun vacatures op sociale media plaatste, waarin de bijzondere dienstverlening aan klanten werd benadrukt. Het onderzoeksteam werd vervolgens uitgezonden om zich als klant te vermommen voor een drankje en de eigenaar bood vervolgens een prostituee aan met een voorbereide kamer en een condoom.

Bijgevolg bekende Yardpirun na de arrestatie naar verluidt haar wandaden aan de politieagenten en werd ze begeleid naar onderzoeksfunctionarissen voor verdere gerechtelijke procedures.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.