Gezochte man in Pattaya gearresteerd op de luchthaven van Phuket

Phuket -

Een gezochte man in Pattaya werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket.

Update: hier is meer informatie over deze zaak vrijgegeven.

Phuket Immigration Officers op de internationale luchthaven van Phuket vertelden de Phuket Express dat er op dinsdag 24 oktoberth) arresteerden ze een man die een gezochte verdachte is van het provinciale gerechtshof van Pattaya. Hij wordt ervan beschuldigd betrokken te zijn bij illegale drugs en te zijn ontsnapt.

Hij werd gearresteerd in de aankomsthal van de internationale terminal. Hij werd teruggebracht naar het provinciale gerechtshof van Pattaya voor verdere juridische stappen.

De Phuket Express merkte op dat de details van de verdachte niet door agenten zijn vrijgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.