Thaise politicus maakt zich zorgen over de uitbreiding van het nachtleven

nationaal —

Thanakorn Wangboonkongchana, een parlementslid voor de Ruam Thai Sang Chart Party, adviseerde de regering om strengere wetten in te voeren voordat bars hun openingstijden tot 4 uur mogen verlengen.

De heer Thanakorn, die ook lid is van de regeringscoalitie, benadrukte de noodzaak van strikte handhaving van wetten door politie en administratieve functionarissen om de veiligheid van klanten op uitgaansgelegenheden te garanderen. Dit is een reactie op het voorstel van de regering om de openingstijden van nachtelijke locaties te verlengen van 2 uur tot 4 uur, met als doel de worstelende economie van Thailand nieuw leven in te blazen.

Onder verwijzing naar een recente inval in een nachtclub in Pathum Thani waaruit meer dan 236 drugspositieve klanten naar voren kwamen, verklaarde de heer Thanakorn dat het belangrijk is om effectieve maatregelen te treffen om problemen als drugsmisbruik, wapengeweld en verkeersongevallen aan te pakken voordat nachtelijke bedrijven twee uur extra kunnen draaien.

Hij stelde ook voor om de juiste bestemmingsplannen voor uitgaansgelegenheden te overwegen en rekening te houden met de potentiële toename van aan alcohol gerelateerde ongevallen.

De heer Thanakorn zei dat er zwaardere straffen moeten komen voor degenen die de wetten overtreden.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/