Het Thaise kabinet keurt verlengde baruren, officiële duur en gebieden goed die morgen worden aangekondigd

nationaal —

Het Thaise kabinet heeft in principe de verlenging van de openingstijden van uitgaansgelegenheden goedgekeurd, zo maakte Karom Phonphonklang, plaatsvervangend woordvoerder van het kabinet van de premier, dinsdag 24 oktober bekend.

De officiële duur en de gebieden waarop het van kracht zal worden, wachten echter nog steeds op een definitief besluit van het ministerie van Binnenlandse Zaken, dat morgen, 25 oktober, bijeen zal komen. Het huidige voorstel is om de sluitingstijden met 2 uur te verlengen, van de oorspronkelijke 2 uur naar 4 uur. De nieuwe openingstijden zullen waarschijnlijk worden toegepast op gebieden die populair zijn bij toeristen, zoals Pattaya en Phuket.

Houd TPN Media in de gaten voor updates over dit verhaal dat voor veel lezers en toeristen erg belangrijk is.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.