De politie van Phuket neemt in één week 1,038 methamfetaminepillen en een hoeveelheid cocaïne in beslag

Phuket -

Tijdens de repressie tegen de misdaad in Phuket werden in één week tijd meer dan 1,000 methamfetaminepillen en een hoeveelheid cocaïne in beslag genomen.

Dat vertelde de provinciale politie van Phuket vanaf 15 oktober aan de Phuket Expressth tot oktober 21stIn 2023 arresteerden ze in totaal 32 verdachten. Daarvan zijn er 11 verdachten van drugsmisdrijven en 21 drugsgebruikers. In totaal werden ook 1,038 methamfetaminepillen, 56.3 gram crystal methamfetamine en 6.5 gram cocaïne in beslag genomen.

Gerelateerd artikel:

Bij de repressie van de misdaad in Phuket werden in één week tijd wapens en meer dan 9,000 methamfetaminepillen in beslag genomen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.