Bestuurder en jonge zoon ontsnappen Ernstig letsel nadat auto over de kop slaat op Patong Hill

Patong, Kathu –

Een bestuurder en zijn jonge zoon zijn ontsnapt aan ernstig letsel nadat een auto over de kop sloeg op Patong Hill in Kathu.

De hulpdiensten werden dinsdagmiddag (24 oktober) op de hoogte gebracht van het ongevalth) op nr. 4029 Road (Patong – Kathu Road) nabij een drukwaterpompstation. Toen ze ter plaatse kwamen, troffen ze de gekantelde auto op de weg aan.

In de auto werden twee mensen aangetroffen: de bestuurder en zijn zoontje. Zij hadden slechts lichte verwondingen opgelopen. Hun namen werden geheimgehouden door reddingsteams.

De chauffeur vertelde reddingswerkers dat hij van Patong naar Kathu reed. Toen hij bij de bocht de heuvel afkwam, sloeg de motor van de auto naar verluidt vanzelf af en kon hij niet remmen of zijn auto onder controle houden. Hij besloot tegen de berm te botsen in plaats van de heuvel af te rollen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.