Vegetarisch festival in Andaman-provincies brengt meer dan 10 miljard baht op

PERSBERICHT:

De voorzitter van de Zuidelijke Andaman-provincie van de Thaise Kamer van Koophandel, Salil Totubthieng, onthulde dat de Jom Kipoer-traditie van het consumeren van groenten, bekend als het Vegetarische Festival, van 14 tot 23 oktober 2023 wordt gehouden langs de zuidelijke Andaman-kust, inclusief provincies zoals Phuket, Ranong, Phang Nga, Satun, Krabi en Trang.

In verschillende tempels worden vegetarische ceremonies uitgevoerd, die een aanzienlijk aantal deelnemers trekken. Deze eeuwenoude traditie blijft elk jaar de plaatselijke bevolking en toeristen aantrekken, ondanks de uitdagingen die de COVID-19-pandemie met zich meebrengt.

Als gevolg hiervan nemen Thaise en buitenlandse toeristen deel aan evenementen in de bovengenoemde provincies, met name Phuket, een populaire reisbestemming. Er wordt geschat dat er ruim 10 miljard baht in omloop zal zijn. Toeristen arriveren om deel te nemen aan de pelgrimstocht door verschillende provincies, wat het Vegetarische Festival levendiger maakt.

Bovendien heeft de levendige sfeer van het festival een positieve invloed gehad op de toeristische attracties op zee, die op 1 oktober hun toeristisch seizoen begonnen. Bovendien wordt verwacht dat de implementatie van de visumvrije maatregel voor Chinese toeristen de toeristische sfeer verder zal versterken.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.