Het ziekenhuisverblijf van Thaksin Shinawatra wordt beoordeeld door de afdeling Correcties

Nationaal—

Op 21 oktober 2023 was de voormalige Thaise premier, met betrekking tot de zaak van de heer Thaksin Shinawatra, volgens het Ministerie van Justitie een voorbeeldige gevangene en onderging hij momenteel behandeling in het Police General Hospital.

Door de herstelperiode kon men echter slechts maximaal 60 dagen blijven; de deadline was 22 oktober 2023.

Lees een recent artikel over de vermeende speciale privileges van Thaksin

Pol. Generaal Torsak Sukvimol, de commissaris-generaal van de Koninklijke Thaise Politie, onthulde publiekelijk dat het Thaise Ministerie van Correcties zou moeten wachten op de diagnose van een arts na de herstelperiode van 60 dagen.

De definitieve beslissing over de verlenging van de herstelperiode in het Algemeen Politieziekenhuis zal echter binnenkort worden bepaald en bekendgemaakt door de Afdeling Correcties.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.