Man gearresteerd met 90 methamfetaminepillen in Thalang

Thalang-

In Thalang werd een man gearresteerd met 90 methamfetaminepillen.

Het districtshoofd van Thalang, de heer Bancha Tanuin, vertelde de Phuket Express dat ze eind vorige week een verdachte hadden gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als de heer Manot, ook bekend als Bee Hun, voor een huis in het subdistrict Thep Krasattri.

Bij hem werden 90 methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-medicijnen met de bedoeling deze te verkopen.

De arrestatie kwam nadat agenten een tip hadden gekregen van een bezorgde burger dat Bee Hun drugs verkocht in de omgeving voordat ze een steekoperatie uitvoerden en hem uiteindelijk arresteerden.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.